| சிவய.திருக்கூட்டம் sivaya.org Please set your language preference by clicking language links. Or with Google |
This page in
Tamil
Hindi/Sanskrit
Telugu
Malayalam
Bengali
Kannada
English
ITRANS
Marati
Gujarathi
Oriya
Singala
Tibetian
Thai
Japanese
Urdu
Cyrillic/Russian
Spanish
Hebrew
Korean
Thiruppugazh first word (click to narrow down) : વઙ્કમ્ વઙ્કાર વચન઼મિક વઞ્ચક વઞ્ચઙ્કોણ્ટુમ્ વઞ્ચત્તુટન઼્ વઞ્ચન઼ૈ વઞ્ચમે વટત્તૈ વટવૈ વટિકટ્ટિય વટિવતુ વટિવવેલ્ વટ્ટ વણ્ટાર્ વણ્ટુ વણ્ટુતાન઼્ વણ્ટુપોર઼્ વણ્ટૈયોત્તુ વતન઼ વતૈ વન્તુ વન઼પ્પુર઼્ર઼ેળ઼ુ વન઼િતૈ વમ્પર઼ાચ્ચિલ વમ્પુઙ્ વરતા વરિક્ વરિચેર્ન્તિટુ વરિત્ત વરિપરન્ વરિયાર્ વરિવિળ઼િ વરુક વરુત્તમ્ વરુપવર્કળ્ વરુમ્ વરૈત્તટઙ્ વરૈવિલ્ વર઼ુમૈપ્ વલિવાત વળૈકરમ્ વળ઼ક્કુચ્ વાચન઼ૈ વાચિત્ત વાચિત્તુ વાટૈયિલ્ વાટ્ટિયેન઼ૈ વાટ્પટચ્ વાત વાતન્ વાતમોટુ વાતમ્ વાતિન઼ૈ વાન઼વરાતિ વાન઼ોર્ વાન઼્ વાય્ન્તપ્પિટૈ વારણ વારણન્ વારમ્ વારાય્ વારિ વારુમિઙ્કે વાર્ વાર્કુળ઼લૈ વાર્કુળ઼લ્ વાર્કુળ઼ૈયૈ વાલવયતાકિ વાળિન઼્ વિકટ વિટમટૈચુ વિટમળવિ વિટમુમ્ વિટમ્ વિટુ વિટુઙ્કૈક્કુ વિટ્ટ વિતમ્ વિતિ વિન્તતિલ્ વિન્તુપેતિત્ત વિન્તુપ્ વિન઼ૈક્કુ વિન઼ૈત્ વિરકર઼ વિરકોટુ વિરિત્ત વિરૈ વિર઼લ્મારન઼્ વિલૈક્કુ વિલૈયર઼ુક્કવુમ્ વિળ઼િયાલ્ વિળ઼ુતાતેન઼વે વિળ઼ૈયુમ્ વીઙ્કુ વીણૈ વીર વીર઼ુ વેકુ વેઙ્કાળમ્ વેટિત્ત વેમ્ વેરુટ્ટિ વેર઼્ર઼િ વેલ્લિક્કુ વેટર્ વેત વેતત્તિર઼્ વેન઼િન઼્ વેય્ વેલૈ વેલૈપ્પોલ્ વેલ્ વેળ઼મ્
Thiruppugazh first letter: અ આ ઇ ઈ ઉ ઊ એ એ ઐ ઓ ઓ ક ચ ઞ ત ન પ મ વ
Thiruppugazh Order By Number
Thiruppugazh Order By Alphabatical
Thiruppugazh Order By Thalam
Thiruppugazh Random Order
Thiruppugazh Song Numbers:
1
51
101
151
201
251
301
351
401
451
501
551
601
651
701
751
801
851
901
951
1001
1051
1101
1151
1201
1251
1301
Pages:
1
2
3
Next
No thiruppugazh (Thalam)
thiruppugazh (Thalam) English
197
વારણન્ તન઼ૈ
( પળ઼નિ )
vAraNan thanai
( pazhani )
1278
વિળ઼ૈયુમ્ મન઼િતરૈ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
vizhaiyum manidharai
( common )
20
વરૈત્તટઙ્ કોઙ્કૈ
( તિરુપ્પરઙ્કુન઼્ર઼મ્ )
varaiththadang kongkai
( thirupparangkundRam )
978
વાટ્પટચ્ ચેન઼ૈ
( આય્ક્કુટિ )
vAtpada sEnai
( Ayikkudi )
970
વેન઼િન઼્ મતન઼્ ઐન્તુ
( શ્રી પુરુષમઙ્કૈ )
vEnin madhan aindhu
( Sri purushamangkai )
1280
વેલૈ વાળૈ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
vElai vALai
( common )
587
વણ્ટાર્ મતઙ્કળ્
( તિરુચ્ચેઙ્કોટુ )
vaNdAr madhangkaL
( thiruchchengkodu )
1023
વિટ્ટ પુળ઼ુકુપન઼િ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
vitta puzhugupani
( common )
983
વાલવયતાકિ
( ઇરામેચુરમ્ )
vAlavayadhAgi
( rAmEsuram )
529
વરિચેર્ન્તિટુ
( તિરુવેઙ્કટમ્ )
varisErndhidu
( thiruvEngkadam )
103
વેમ્ ચરોરુકમો
( તિરુચ્ચેન્તૂર્ )
vem sarOrugamO
( thiruchchendhUr )
443
વિતિ અતાકવે
( તિરુવરુણૈ )
vidhi athAgavE
( thiruvaruNai )
931
વણ્ટુપોર઼્ ચાર
( તિરુવેઞ્ચમાક્કૂટલ્ )
vaNdupOR sAra
( thiruvenjamAkkUdal )
561
વાચિત્તુ
( તિરુચિરાપ્પળ્ળિ )
vAsiththu
( thiruchirAppaLLi )
1096
વિટમળવિ યરિપરવુ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
vidamaLavi yariparavu
( common )
445
વીર઼ુ પુળ઼ુકાન઼ પન઼િ
( તિરુવરુણૈ )
veeRu puzhugAna pani
( thiruvaruNai )
653
વેળ઼મ્ ઉણ્ટ
( કાચિ )
vEzham uNda
( kAsi )
1336
વર઼ુમૈપ્ પાળ઼્પિણિ
( ચુવામિમલૈ )
vaRumaip pAzhpiNi
( swAmimalai )
366
વેલૈપ્પોલ્ વિળ઼િ
( તિરુવાન઼ૈક્કા )
vElaippOl vizhi
( thiruvAnaikkA )
195
વન઼િતૈ ઉટલ્
( પળ઼નિ )
vanidhai udal
( pazhani )
301
વિન઼ૈક્કુ ઇન઼માકુમ્
( તિરુત્તણિકૈ )
vinaikku inamAgum
( thiruththaNigai )
890
વિકટ ચઙ્કટ
( તિરુપ્પળ઼ુવૂર્ )
vigada sangkada
( thiruppazhuvUr )
664
વતન઼ ચરોરુક
( વેળ્ળિકરમ્ )
vadhana sarOruga
( veLLigaram )
374
વિટમુમ્ અમુતમુમ્
( તિરુવરુણૈ )
vidamum amudhamum
( thiruvaruNai )
1037
વાતન્ તલૈવલિ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
vAdhan thalaivali
( common )
631
વેટિત્ત વાર્કુળ઼લ્
( પોતિયમલૈ )
vediththa vArkuzhal
( podhiyamalai )
232
વાતમોટુ ચૂલૈ
( ચુવામિમલૈ )
vAthamodu sUlai
( swAmimalai )
233
વારમ્ ઉર઼્ર઼
( ચુવામિમલૈ )
vAram utRa
( swAmimalai )
756
વાટ્ટિયેન઼ૈ
( તિરુક્કૂટલૈયાર઼્ર઼ૂર્ )
vAttiyenai
( thirukkUdalaiyAtRUr )
702
વિલૈયર઼ુક્કવુમ્
( માટમ્પાક્કમ્ )
vilaiyaRukkavum
( mAdambAkkam )
1279
વીણૈ ઇચૈ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
veeNai isai
( common )
916
વાળિન઼્ મુન઼ૈ
( વયલૂર્ )
vALin munai
( vayalUr )
540
વરૈવિલ્ પોય્
( વળ્ળિમલૈ )
varaivil poi
( vaLLimalai )
1095
વતૈ પળ઼ક મર઼લિ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
vadhai pazhaga maRali
( common )
948
વન઼પ્પુર઼્ર઼ેળ઼ુ
( તિરુપ્પુક્કોળિયૂર્ )
vanapputRezhu
( thiruppukkoLiyUr )
1277
વરિવિળ઼િ પૂચલાટ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
varivizhi pUsa
( common )
727
વેલ્ ઇરણ્ટુ
( ચિર઼ુવૈ )
vEl iraNdu
( siRuvai )
306
વઞ્ચક લોપ મૂટર્
( કુન઼્ર઼ુતોર઼ાટલ્ )
vanjaga lOba mUdar
( kundRudhORAdal )
1319
વાર્કુળ઼ૈયૈ
( પળ઼મુતિર્ચ્ચોલૈ )
vArkuzhaiyai
( pazhamudhirchOlai )
986
વિરકર઼ નોક્કિયુમ્
( એળ઼ુકરૈનાટુ )
viragaRa nOkkiyum
( ezhugarainAdu )
350
વમ્પર઼ાચ્ચિલ
( કાઞ્ચીપુરમ્ )
vambaRAchchila
( kAnjeepuram )
19
વટત્તૈ મિઞ્ચિય
( તિરુપ્પરઙ્કુન઼્ર઼મ્ )
vadaththai minjiya
( thirupparangkundRam )
381
વટવૈ અન઼લ્ ઊટુ
( તિરુવરુણૈ )
vadavai anal Udu
( thiruvaruNai )
763
વણ્ટુ અણિયુમ્
( તિરુમયેન્તિરમ્ )
vaNdu aNiyum
( thirumayEndhiram )
676
વટિવતુ નીલમ્
( તિરુવાલઙ્કાટુ )
vadivadhu neelam
( thiruvAlangkadu )
1062
વરુક વીટ્ટુ એન઼ુમ્
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
varuga veettu enum
( common )
844
વરિત્ત કુઙ્કુમમ્
( તિરુપ્પેરુન્તુર઼ૈ )
variththa kungkumam
( thirupperundhuRai )
389
વિરકોટુ વળૈ
( તિરુવરુણૈ )
viragodu vaLai
( thiruvaruNai )
976
વેતત્તિર઼્ કેળ્વિ
( તિરુક્કુર઼્ર઼ાલમ્ )
vEthaththiR kELvi
( thirukkutRAlam )
234
વાર્કુળ઼લૈ
( ચુવામિમલૈ )
vArkuzhalai
( swAmimalai )
Pages:
1
2
3
Next